9 iulie 2020

Pe scurt, crimele împotriva umanităţii sunt de actualitate în România. Pe vremuri, am fost de acord cu eliminarea pedepsei cu moartea, considerând că pot fi şi erori judiciare care nu mai pot fi reparate când condamnatul a fost deja executat. Acum, m-am răzgândit: pentru crimele împotriva umanităţii, pedeapsa cu moartea e singura soluţie. Evident cu un control atent, fără grabă.

În acest context, apreciez că şi Avocatul Poporului Renate Goebels, pardon Weber, şi gaşca CCR au comis infracţiuni care pot fi integrate fără exagerare în zona crimelor împotriva umanităţii. Blocând tot ce se putea pentru ca să nu se îmbolnăvească zeci, poate sute de mii şi să nu moară mii, poate zeci de mii de români, cele două instituţii compuse din idioţi, agenţi moscoviţi, slugi jegoase ale unui pseudo-partid al infractorilor care compromite ideea de stânga politică, fac tot ce pot să moară cât mai muţi români.

Calculul lor e simplu: guvernul actual a luat măsuri care au plasat România într-o zonă decentă în contextul pandemiei mondiale cu Covid 19. Nu e bine, trebuie să moară mulţi români pentru ca PSD să dea vina pe PNL şi să câştige alegerile. Parlamentul dominat de PSD a făcut tot ce a putut, asistat cu pupici de ALDE si Pro Romania-Poponta, pentru a bloca orice iniţiativă guvernamentală inteligentă. E posibil ca doar în câteva săptămâni, România, plasată deja pe primul loc în Europa la rata de îmbolnăviri, să intre într-o înfiorătoare criză sanitară şi inevitabil economică.

Imediat după ce vom scăpa de majoritatea infracţională PSD din Parlament, dar e posibil şi mai direct, dacă nu se poate altfel, vom acţiona pentru a fi acceptată pedeapsa cu moartea pentru crime împotriva umanităţii. Grăsanii hăhăitori şi pârţâitori de la CCR-Av.Pop trebuie să afle (că de ştiut nu ştiu nimic, e clar) că pedepsele pentru crime împotriva umanităţii se aplică şi retroactiv.

Dinu Codreanu
CCR si Avocatul Poporului continuă asasinarea României

Trebuie să moară mult mai mulţi români în avantajul PSD
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!