Diana DUMITRU - Redactor șef


14 decembrie 2023

Top Business pășește cu demnitate în cel de-al 31-lea an de existență, rămânând o sursă nesfârșită de pasiune pentru jurnalism de valoare, ambiție și profesionalism; demonstrând întotdeauna că “se poate”. Momentul prezent ne reamintește de importanța jurnalismului de calitate iar această celebrare este, în mare măsură, un moment care marchează tinerețea publicației Top Business și, în același timp, reușitele sale din acești 30 de ani.

Trei decenii înseamnă o perioadă lungă de timp. Multe s-au schimbat în trei decenii. De la ceea ce înseamnă un ziar în mod particular, până la întregul peisaj tehnologic și social. Top Business s-a schimbat și el dar esența sa fundamentală rămâne aceeași: de a promova, de a susține și de a realiza performanța.

Alături de onoarea de a avea în caseta redacțională colaboratori dintre cei mai distinși, rezidă bucuria de a contribui cu pricepere și inovație. Astfel, reușim să evidențiem întâmplări importante, evenimente de anvergură, locații de excepție și reușite incontestabile.

De-a lungul timpului, Top Business s-a constituit într-un incubator de suplimente jurnalistice dedicate artei, vinurilor și turismului gastronomic; acestea crescând organic și devenind acum parte integrata din publicație. Astfel, Vinurile României, Turismul Gastronomic și Piața de Artă se află, de asemena, la ceas aniversar, adunând cu bucurie 12 ani de existență. Plecând de la apariții ocazionale, cele trei publicații s-au transformat în ediții constante alături de Top Business, fiind în momentul de față proiecte de referință pentru grupul nostru de presă.

Vinurile României a reusit cu iscusință să prezinte și să organizeze în premieră, numeroase degustări de vinuri și să alature concepte culturale cu cele gastronomice, încă din vremea în care aceste manifestări erau în stadii incipiente, definindu-se astfel ca un catalizator media cu o misiune inovatoare: de a promova autenticitatea viticolă națională.

Piața de Artă conceptualizează manifestări artistice și culturale de calibru internațional, preluând repertoriul incontestabil primit de la Top Business Art Gallery, aducând în atenția cititorilor cunoașterea artistică responsabilă de constituirea universului uman.

În consecință, impactul pe care publicațiile Vinurile României și Piața de Artă îl prezintă în industrie, se transpune în tendințe și valori pe care le condiționează.

Top Business este un concept vizionar, o punte care conectează pe calea condeiului România de întreaga lume, devenind parte din zestrea jurnalistică națională, ceea ce ne face să fim mândri și, în același timp, ne obligă să ne reinventam permanent.
EDITORIAL
Top Business - 30 ani:
un bastion al jurnalismului independent
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Publicatie de informatie medicala şi educatie sanitara editata de Asociatia Acceleratori ai Performantei
Grupul de presa Top Business
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!