18 mai 2023

Vizita monarhului Charles al III-lea în România este un moment istoric, fiind pentru prima dată când un rege al Marii Britanii ajunge în ţara noastră. Evenimentul are loc la 149 de ani de la prima vizită a unui rege român, Carol I, în Marea Britanie (1874).

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va efectua o vizită oficială în România, țară unde deține mai multe proprietăți și unde a spus de atâtea și-atâtea ori că se simte foarte bine. Vizita oficială a fost confirmată de premierul Nicolae Ciucă care a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va lua parte la programul organizat. Regele Charles al III-lea va efectua o primă vizită în România, după încoronare, pe data de 2 iunie a.c..

Premierul Nicolae Ciucă a precizat: „Este o activitate pe agenda guvernamentala. Suntem parte la programul care va fi la nivelul președinției”.

Regele Charles al II-lea ar urma să petreacă mai multe zile în România și să viziteze și satul Viscri, acolo unde se află cea mai cunoscută proprietate din România pe care o deține. (TBF)
Prima vizită în străinătate a Regelui Charles al III-lea va fi în România
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!