ASEVI va fi produs intr-o o noua fabrica
3 iunie 2021

Cu o prezenta tot mai activa si o gama tot mai variata de produse, Pons Ro Prodcom - producator si distribuitor ASEVI de peste 25 ani in Romania - va inaugura in cca un an noul sediu (productie, depozitare, logistica, birouri) in comuna Branesti, judetul Ilfov.


Cresterea cifrei de afaceri cu 15% in 2020 fata de anul anterior s-a datorat si lansarii unei game complete de solutii de dezinfectare & igienizare, ASEVI Gerpostar Plus, gama dezvoltata in ultimii 3 ani si care include: dezinfectant multisuprafete, igienizant baie, igienizant aditiv textil, igienizant ambient si tesaturi, precum si detergent igienizant rufe. Conform unui studiu Nielsen, in perioada martie 2020 - februarie 2021 Asevi Gerpostar Plus a ocupat locul 4 in Topul vanzarilor de dezinfectanti la nivel national.

Cu toate ca intreaga gama ASEVI a trecut printr-un proces de modernizare a designului ambalajelor, gama de detergenti pardoseli a ramas neschimbata datorita gradului ridicat de recunoastere a produselor, precum si respectului fata de clientii care si-au exprimat preferinta de a nu se aduce modificari produsului lor favorit: „Solutia pardoseli Portocala”. Caci pe segmentul solutiilor de pardoseli, in comertul traditional, ASEVI este de cativa ani lider, cu peste 3 milioane de unitati vandute anual.

In completarea gamei de detergenti pardoseli se lanseaza, exclusiv pe piata din Romania, „Detergent Pardoseli Asevi Green” 1L, o solutie concentrata care intregeste oferta actuala: ”Portocala”, „Mio” si „Cian”. Dupa un proces minutios de cercetare a preferintelor si nevoilor consumatorilor romani, s-a creat un parfum unic, inspirat de prospetimea naturii, care incorporeaza esenta de vanilie, lemn de santal, chihlimbar, paciuli, fructe de padure, musk, rozmarin, bergamota, mar si iarba verde. „Green” este perfect aliniat gamei din care face parte in ceea ce priveste puterea de curatare, igienizare si persistenta a parfumului. Astfel, cei 4 detergenti pardoseli vor consolida si mai mult locul 1 ocupat in categorie.

Printre cele mai ambitioase planuri ale companiei, investitia fiind de cca 5 milioane euro, se numara si inaugurarea unui nou spatiu de productie, depozitare, logistica si birouri, terenul de 35,000 mp fiind achizitionat inca de acum 3 ani in Branesti, judetul Ilfov. Compania beneficiaza de sprijinul firmei-mama, Pons Quimicas SL din Spania - fondata in 1965 - atat in ceea ce priveste achizitia si punerea in functiune a celor mai moderne linii de productie, cat si formarii personalului (productie, laborator) in utilizarea si intretinerea acestora.


Monica Gradinaru, Directorul Adjunct al companiei, declara: „Diversificarea gamei noastre de produse si adaptarea la contextul sanitar actual, alaturi de noua fabrica pe care ne-o dorim de multi ani, confirma faptul ca Pons Ro Prodcom este pe drumul cel bun. Cu o echipa restransa, dar dedicata, si cu parteneri extraordinari, brandul ASEVI si-a facut incet dar sigur loc in sufletele clientilor. I-au convins calitatea excelenta si pretul corect, precum si promisiunea noastra de a nu-i dezamagi niciodata. Lucram constant la extinderea lantului de distributie, in special in comertul modern, pentru a fi si mai aproape de cumparatorii care ne apreciaza produsele. Cel mai de succes detergent de pardoseli, ‚Portocala’, are de azi in ‚Green’ atat un fratior, cat si un candidat la locul secund. Credem foarte tare in noul produs dezvoltat special pentru piata romaneasca, in faza de testare fiind unanim acceptat de consumatori. Speram ca va da lovitura si va fi prezent curand pe rafturile cat mai multor magazine!”


Brandul ASEVI si-a extins anul trecut distributia in alte doua lanturi mari de retail (Kaufland si Mega Image) si a lansat si un shop online unde clientii loiali isi pot comanda oricare dintre cele peste 100 produse din portofoliu.

Totodata, si-a conturat o strategie eficienta de marketing & continut in social media, fiind lider necontestat in categoria Home Care cu Share of Voice intre 40%-80% si lansand propriul Serial online pe Canalul YouTube care a depasit 1 milion vizualizari.

Mereu implicata in comunitate, compania redirectioneaza impozitul pe profit de peste 5 ani catre Asociatia BookLand a carei misiune educationala vizeaza renovarea de scoli in mediul rural, unde anul acesta contributia ASEVI ajuta la modernizarea a 23 scoli, schimband in bine viitorul a 5,000 elevi anual.


Pons Ro Prodcom, compania care produce de peste 25 ani pentru piata locala intreaga gama ASEVI (creata acum 56 ani in Spania), a fost clasata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei pe locul 1 in Topul National al Firmelor 2020 Intreprinderi Mici la categoria „Fabricarea sapunurilor, detergentilor si a produselor de intretinere”. Portofoliul companiei include produse pentru uz casnic si profesional: detergenti & balsamuri de rufe, solutii pardoseli & diverse suprafete, odorizanti ambient & materiale textile, dezinfectanti.

Sorana CHITIMIA
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!