23 iunie 2020

În 24 și 25 iunie 2020, BusinessMark și Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) vă invită la evenimentul „Afacerea ta în mediul online - Cum răspunzi provocărilor unei activități economice în mediul virtual”.

În cele două zile sunt programate webinarii în cadrul cărora specialiștii NNDKP și invitații lor vor încerca să răspundă celor mai presante aspecte juridice referitoare la derularea unei afaceri în mediul online, în contextul în care pandemia de COVID-19 a schimbat sau în unele cazuri doar a accelerat mersul lucrurilor, atât din punct de vedere social, cât și economic.

Astfel, în contextul actual, mutarea parțială, totală sau consolidarea afacerii în mediul online este una dintre provocările de natură strategică care necesită o reacție rapidă. Evenimentul se adresează directorilor generali, antreprenorilor, fondatorilor și acționarilor, managerilor executivi, directorilor financiari și va fi structurat în două episoade.

24 iunie 2020: Episodul 1 - Semnătura electronică și utilizarea ei

Vorbitorii vor fi:

Gabriela Cacerea, Partener, NNDKP;

Ruxandra Bologa, Partener, NNDKP;

Camelia Ivan, Chief Executive Officer, Trans Sped;

Ada Butnaru, Asociat, NNDKP.

În cadrul acestui webminar, invitatele vor răspunde unor întrebări precum:

Ce înseamnă din punct de vedere juridic utilizarea semnăturii electronice? Ce este și ce aduce în plus Regulamentul eIDAS?

Care sunt tipurile de semnături electronice și prin ce se diferențiază acestea?

Ce documente poți semna electronic? La ce riscuri te expui atunci când alegi să semnezi electronic documente?

Ce facem cu documentele după ce au fost semnate cu semnatura electronică?

Tendințe, direcții, așteptări - cadrul legislativ privind semnătura electronică

25 iunie 2020: Episodul 2 - Afacerea ta în mediul online și comerțul electronic

Webinarul va fi susținut de:

Gabriela Cacerea, Partener, NNDKP;

Ruxandra Bologa, Partener, NNDKP;

Ada Butnaru, Asociat, NNDKP;

Roxana Ionescu, Partener, NNDKP;

Georgeta Dinu, Partener, Head of Competion an EU Law, NNDKP;

Alexandru Aparaschivei, Partener, NNDKP Consultanță Fiscală.



Printre temele abordate de specialiștii NNDKP, se numără:

Care sunt primii pași de avut în vedere atunci când îți dorești să îți muți afacerea în mediul online?

Ce schimbări organizatorice sunt necesare pentru a-ți muta sau consolida afacerea în mediul online?

Cum să îți pregătești platforma online/ website de vânzări din perspectiva juridică? Contractare. B2B versus B2C.

Reglementarea marketplace-urilor | Directiva OMNIBUS

Riscuri de concurență în comerțul online și cum să le adresezi

Cum trebuie informați în mod corect consumatorii în mediul online?

Cum asiguri protecția datelor pentru utilizatorii website-ului tău de vânzări?

Care este impactul juridic al erorilor care pot apărea pe website-ul tău de vânzări?

TVA - e-commerce



Mai multe detalii despre agendă și speakeri puteți găsi aici. Participarea la webinarii este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori. Pentru înregistrare, vă rugăm să accesați formularul.
Află cum să răspunzi provocărilor unei activități economice în mediul virtual la webinariile „Afacerea ta în mediul online”
Despre NNDKP:

Seria de webinarii Afacerea ta în mediul online: Cum răspunzi provocărilor unei activități economice în mediul virtual? face parte din inițiativa NNDKP Legal & Tax SPACE.

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din România evenimente de informare care îmbină componente tehnice cu elemente practice. Inițiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clienților și nu numai, servicii de asistență profesională cu valoare adăugată concretă, dar și forumuri structurate pentru discuții și dezbateri.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de business în România de 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov, NNDKP oferă servicii de asistență juridică și consultanță fiscală complete și integrate.

De-a lungul celor trei decenii de activitate, NNDKP a oferit consultanță juridică în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional - Lex Mundi, World Services Group - şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică cercetate de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000 și a fost numită de patru ori Cea mai bună casă de avocatură din România din nouă ediții ale prestigioasei gale Chambers European Awards.



Despre BusinessMark:

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark, companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

BusinessMark oferă și posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului.
Un eveniment:
Organizat cu sustinerea:
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!