25 septembrie 2021

Draga Redactie,

Imagineaza-ti o tara in care pana si la sate gasesti scoli frumoase, curate si bine dotate, cu elevi care invata bine si aspira la studii superioare. O tara din care nu se mai pleaca la muncile de jos ale Europei. O tara in care parintii se intorc si au un trai decent alaturi de copiii pentru care ar face orice, numai sa duca o viata mai buna. O tara in care respectul fata de tanara generatie este apoi ‚intors’ de aceasta la maturitate. Numeste-ne naivi, nu ne suparam. Insa doar cu vise indraznete s-a schimbat lumea! Iar noi, Asociatia BookLand, suntem dovada vie ca se poate. Chiar si fara bani multi, doar cateva zeci de mii de euro per scoala si multa staruinta. Cu ajutorul a peste 250 companii care au contribuit cu bani, produse sau servicii, BookLand va fi reusit sa aduca schimbarea in inca 23 scoli pana la final de an. 20 azi, 30 maine, 40 poimaine - si in timp se vor face mii. Ca natie, am stat si am asteptat indeajuns sa ni se dea. Acum e momentul sa punem cu totii umarul! Pentru ca NU cred ca vreti sa va imaginati o tara cu copii needucati...

Anul trecut am renovat 14 institutii de invatamant din mediul rural, anul acesta vom reusi 23. Cum? Fara granturi sau fonduri europene, pur si simplu coalizand companiile in jurul acestei initiative. Cele 23 de scoli selectate in urma campaniei de calificare din iarna trecuta se regasesc in urmatoarele judete: Arad, Arges, Bacau, Bistrita Nasaud, Brasov, Calarasi, Caras Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Neamt, Olt, Sibiu, Tulcea si Vrancea. 2 scoli sunt deja finalizate, alte 6 urmeaza sa fie inaugurate in urmatoarele saptamani, diferenta de 15 urmand a fi predate pana in Ianuarie 2022, inclusiv.

Iti multumesc anticipat pt preluarea materialului atasat

Cu imensa recunostinta pentru sprijinul tau,

Mihaela Petrovan

Fondator BookLand

Centrala: 031.22.55.102 (⇾122)

www.book-land.ro , www.inpractica.ro

NR. Am preluat scrisoarea doamnei Mihaela Petrovan pentru că ni s-a părut util aşa. Constructorii sau posibilii sponsori care vor să ajute acest demers pot contacta direct initiatorii (Top Business)
Scolile din  Romania sunt reparate si direct de către români
Bobilna_11
Bobilna_11
Bobilna_21
Bobilna_21
Bobilna_31
Bobilna_31
Bobilna_41
Bobilna_41
Curtici_11
Curtici_11
Curtici_31
Curtici_31
Curtici_41
Curtici_41
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Transporturi
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Transporturi
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Transporturi